У Львові з'явився новий рух за правильне паркування

2369 0
"Країна змінюється, а я далі бидло" – таку наліпку на своєму авто побачить кожен, хто паркується з порушеннями у центрі Львова.

"Ми завжди чекаємо на негайну реакцію ДАІ та вимагаємо, щоб на наших очах правопорушнику виписували штраф. Якщо ж нас просять піти, водій просто втікає або справа доходить до рукоприкладства. Саме для таких випадків ми ведемо відео зйомку", – ділиться досвідом організатор руху "СтопХам" Роман Тимчишин, пишуть Львівські новини он-лайн.

"СопХам" – громадська ініціатива, учасники якої без підтримки політичних партій або громадських організацій об'єднались під гаслом – "Невірно припаркував авто, плати штраф!".

Учасники об'єднання організовують рейди містом. Поки що активісти беруть під контроль центр Львова, але організатори закликають усіх небайдужих з інших районів створювати власні групи, які змогли б діяти автономно, брати участь в русі "СтопХам" та вдосконалювати свої райони у інших сферах.

Заходи "СтопХам"у відбуваються щотижня. Анонси та звіти про нові події з'являються он-лайн на сторінці групи у соціальних мережах. Рух набирає популярності. За один рейд активісти розклеюють близько 20 наліпок.

Нагадаємо, що окрім "СтопХам", у Львові діють групи схожого спрямування "Дайте пройти!" та "АвтоХам".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!