Політична реклама

У Львові відкрили дитячий ігровий центр з батутом та скеледромом

19341 1
У Львові, на вул. Стрийській, 202, неподалік перехрестя з вулицею Науковою, відкрився новий сімейний центр активного дозвілля «SkyPark». Комплекс у Львові вже третій, подібні центри працюють у Вінниці та Хмельницьку.

У центрі працює найбільший батутний комплекс, скеледром, підвісні канати. Для дітей пропонують лабіринти, надувні гірки, міні-гольф та інші ігрові атракціони.

Для наймолодших відвідувачів (до 6 років) у «SkyPark» є окрема територія з іграшками, конструкторами, сухим басейном з кульками. Крім того, на території центру є казкові кімнати для проведення тематичних днів народжень, власна кондитерська та піцерія.

Як розповів Tvoemisto.tv власник комплексу «SkyPark» Віктор Вікарчук, з понеділка по п'ятницю ціна за вхід для однієї дитини на весь день – 70 гривень. Впродовж дня дитина може користуватися усіма атракціонами без обмежень. У вихідні дні ціна підвищується до 90 гривень на день. Для батьків вхід у «SkyPark» є безкоштовним.

Працює "SkyPark" з 10.00 до 21.00 без вихідних.

«Важливо, що діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти також зможуть сюди приходити і отримувати задоволення. Це буде спеціальна програма міста і «SkyPark», - розповів мер Львова Андрій Садовий.

 

Відео зі «SkyPark» у Хмельницьку


Читайте також:
29 Серпня, 2017 18:38
Денис SKYPARK:
В цілому, заклад дуже подобався мені і моїм друзям. Неодноразово, відвідаючи заклад, виходили зустріти своїх друзів, придбати колу, чи перетелефонувати батькам в тиші на вулиці, й поверталися назад. Сьогодні ж, пробувши близько 20 хвилин, вийшли надвір перетелефонувати друзям, щоб приєдналися, й були здивовані, що нас більше не пустили. Таким чином, за 110 гривень(+10 грн страхівка) ми пробули в закладі 20 хвилин. Дуже дорогий заклад. Більше ніколи туди не піду і всім перекажу оминати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!