Політична реклама

У Львові з'явився центр, де можна безкоштовно відпочивати та працювати

2259 0
20 березня у Львові запрацював Молодіжний центр – зона творчого простору для молоді.

Львів’янам презентували місце, де вони зможуть відпочити, провести час з друзями або ж попрацювати в спокійній обстановці. Це можна зробити в будні дні, з 9:00 по 18:00 за адресою вул. Карбишева, 8, повідомляє Zaxid.net.

До послуг відвідувачів – комп’ютерний клас та вільний wi-fi, тренінговий центр та «тиха зона», де можна просто попрацювати в тиші та спокої.

Також у приміщенні центру відбуватимуться заняття програми «Соціальний репетитор», то ж кожен охочий зможе допомогти дітям із інтернатів підготуватись до ЗНО.

Організатори наголошують: в Молодіжному центрі можна не лише працювати та долучатись до міських соціальних програм, а й просто відпочити з друзями.

Двері молодіжного центру відкриті для усіх, хто прагне саморозвитку, усі заняття – безкоштовні. Графік роботи – з 9:00 по 18:00. Детальніше – за номером гарячої лінії 297-1000.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!