Політична реклама

У Львові з'явився візовий центр Канади

3427 1
Канада відкрила нові візові центри в Києві та Львові.

Метою є бажання полегшити і зробити зручнішим процес оформлення візи до Канади, -  наголосили в посольстві Канади в Україні.

Агенти центрів прийому заяв на візи відповідають місцевою мовою на запитання по телефону, електронною поштою або особисто і забезпечують правильне оформлення заяв. Це допомагає уникати непотрібних затримок чи відмов, спричинених неправильним оформленням заяви.

За додаткову плату центр надає також послуги ксерокопіювання, фотографування для віз та комп’ютерні термінали на засадах самообслуговування для тих, хто бажає скористатися можливістю заповнення анкет он-лайн.

У посольстві при цьому нагадують, що візовий центр не бере участі у процесі прийняття рішення і не уповноважений давати заявникам поради щодо віз.

Охочі подати заяву на візу відвідувача, дозвіл на навчання, дозвіл на роботу або на проїзний документ постійного мешканця, можуть звертатися до нового візового центру у Львові за адресою: Україна, 79018, м. Львів, вул. Братів Міхновських, 1.

 

Уряд Канади планує створити нові робочі місця і стимулювати економічне зростання, залучаючи все більшу кількість відвідувачів, іноземних студентів, кваліфікованих тимчасових робітників та іммігрантів, які найкраще відповідають нинішнім та майбутнім потребам ринку праці. Ось чому Міністерство громадянства та імміграції Канади прагне видавати візи та дозволи якомога швидше, щоб полегшити подорож іммігрантам, відвідувачам та студентам, - зазначили в посольстві.

Джерело: Експрес


Читайте також:
13 Вересня, 2013 13:35
Кирилл раздел "Киевские новости"))))))))))))))))))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!