У школах Львова зимові канікули триватимуть місяць

8185 1
Через зміни, внесені Міністерством освіти і науки України до терміну проходження державної підсумкової атестації та ЗНО з української мови та літератури у 2015 році, було вирішено змінити дату початку ІІ семестру 2014/2015 навчального року. Відтак зимові канікули у Львівських школярів триватимуть цілий місяць.
Фото: iceainternational.com

Фото: iceainternational.com

Зимові канікули у школах міста Львова розпочнуться 8 грудня і триватимуть до 12 січня, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Окрім цього, весняні канікули плануються з 6 до 10 квітня, поінформували в управлінні освіти Львівської міської ради.

Зазначимо, у минулі роки шкільні зимові канікули починались вкінці грудня.

Нагадаємо, у зв'язку зі складною економічною, політичною та енергетичною ситуацією в країні бюджетні установи переходять на економію газу. Зокрема, заклади галузі освіти Львова і області мають зменшити цього року споживання газу на 30% (порівняно з минулим опалювальним сезоном).


Читайте також:
19 Листопада, 2014 19:53
мама Дуже "мудре" рішення! Особливо, якщо зважати, що в нас найхолодніше в кінці січня та на початку лютого, а в грудні - так собі, як правило не сильні морози. Чому ті діти повинні грудень сидіти вдома, коли батьки працюють, а коли батьки в січні у відпустках, як правило, то діти в школі?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!