Політична реклама

У Львові з’явиться Алея Небесної Сотні

1514 0
Сьогодні, 11 квітня, працівники апарату Львівської облдержадміністрації у Левандівському парку висадять Алею Небесної Сотні.

Під час толоки заплановано посадити 40 саджанців дуба червоного, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Голова Львівської ОДА Ірина Сех зазначила, що цією акцією хочуть показати, що Герої не вмирають, пам’ять про них вічна, адже дуби – це символи міцності, стійкості та могутності.

Також Ірина Сех закликала громадськість  області взяти активну участь у благоустрої своїх населених пунктів та приєднатися до обласної толоки.

Очільниця області нагадала, що за результатами цьогорічного місячника чистоти, благоустрою та озеленення буде визначено переможців в кількох номінаціях, зокрема  в категоріях «село», «місто», «район», а також найкращих серед тих, хто посадив найбільше дерев та прибрав найбільшу територію.

«Для переможців передбачено кошти з обласного фонду охорони навколишнього середовища, які можна буде використати тільки за цільовим призначенням – наприклад, на придбання сміттєвих контейнерів, на техніку чи обладнання для підстригання трави, обрізання дерев тощо», – сказала Ірина Сех.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!