У Личаківському парку демонтували два МАФи. Фото

1473 0
МАФи заважали наступним етапам реконструкції парку та не вписувалися, як вважають у департаменті, в оновлений простір.
фото: львів. містобудування

фото: львів. містобудування

У Личаківському парку, де триває реконструкція, розібрали два МАФи. Демонтаж виконаи силами власників павільйонів. Про це повідомили у департаменті архітектури та містобудування ЛМР.

Нині Личаківський парк зараз перебуває на реконструкції. Тут облаштували дитячий майданчик з драконом, який повзе, завершують облаштовувати доріжки та зони для вигулу собак. МАФи заважали наступним етапам реконструкції та не вписувалися, як вважають у департаменті, в оновлений простір.

Загалом за рішенням виконавчого комітету Львівської міськради на території парку під демонтаж потрапили вісім тимчасових споруд. Половину вже забрали. У департаменті сподіваються, що решта власників кіосків також з розумінням поставляться до рішення виконавчого комітету і самі заберуть їх з вулиці. В іншому разі споруди демонтує КП «Адміністративно-технічне управління».

Читайте також: Що може з'явитися на місці колишнього винзаводу біля Погулянки, який належить священнику

Нагадаємо, у Личаківському парку триває реконструкція. За проєктом реконструкції, який виготовила фірма «Рутенія», тут, окрім двох дитячих майданчиків, передбачили ремонт та влаштування прогулянкових пішохідних та велодоріжок, зони для вигулу собак, облаштування зовнішнього освітлення, висадка дерев та опорядження клумб тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!