Політична реклама

У Личаківському районі Львова можливі перебої в електропостачанні

1466 0
У електромережі Личаківського району Львова на технічне переоснащення буде вкладено 1,5 млн грн .

ПАТ „Львівобленерго” розпочало роботи з технічного переоснащення повітряних ліній електропередачі напругою 0,4 кВ Л-1, Л-2, Л-3, Л-4 від трансформаторної підстанції №570, що в Личаківському районі: вул. Прогулкова, Втіха, Дорога Кривчицька, Низова, Березова, Розкішна, Зрубова, На Сторожі, інформує прес-служба ПАТ "Львівобленерго". 

Буде проведена заміна лінійних проводів на самоутримні ізольовані проводи — СІП, заміна аварійних опор, встановлено виносні шафи обліку електричної енергії.

Планується, що повний комплекс робіт буде завершено до кінця цього року. 

Виконання робіт з технічного переоснащення повітряних ліній будуть проводитися у діючих електромережах. Тому можливі тимчасові перерви в електропостачанні у споживачів вищевказаних вулиць, які пов’язані із необхідними відключеннями для виконання робіт згідно із затвердженими проектами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!