У Личаківському районі Львова відремонтували покрівлі. Адреси

1632 0
Із січня до липня у Личаківському районі Львова проводили ремонт покрівель. Пропонуємо вам перелік адрес.
фото: facebook

фото: facebook

Як повідомила начальник відділу житлового господарства Личаківської райадміністрації Ірина Джурик, станом на липень цього року у районі повністю виконано ремонт покрівель на суму 2,305 млн грн.

Роботи провели в будинках на вул. Левицького, 120 та 130, вул. Богомольця, 8, вул. Франка, 17, вул. Туган-Барановського, 20, вул. Пекарській, 3, вул. Філатова, 10а, вул. Мечнікова, 5 та ін.

Читайте також: На перетині Стрийської та Наукової у Львові дороблять з’їзди

Проведено також ремонт каналізаційної мережі у трьох будинках на суму 119760 грн та роботи з гідроізоляції фундаменту будинків на суму 49922 грн. Завершились роботи і з ремонту балконів на вул. Пасічній, 58, вул. Пекарській, 42 та вул. Верхрацького, 12 на суму 98 тис. грн. Також зараз тривають роботи з ремонту балконів на вул. Пекарській, 48.

На капітальний ремонт у цьому районі цьогоріч виділено 4,5 млн грн з міського бюджету, з яких до липня освоєно майже 1 млн грн. «На ці кошти вже завершено виконання ремонтних робіт на вул. Личаківській, 36 – тут здійснено ремонт підпірної стінки, та на вул Пасічній, 96 – проведено укладання м’якої покрівлі. Розпочато роботи на вул. Зеленій, 30 та вул. Личаківській, 84, 84а. У цих будинках підрядник проводить ремонт даху. На стадії завершення – ремонт аварійної підпірної стінки, що на вул. Водогінна, 17», – розповіла Джурик.

Читайте також: У Львові ремонтують площу Митну. Що зміниться?

Також близько 50 тис. грн передбачено в бюджеті на ремонт дитячих майданчиків у Личаківському районі. Начальник відділу житлового господарства району розповіла, що станом на зараз вже визначено, яке обладнання потребує заміни, та проплачено експертизу. Для робіт обрано об’єкти на вул. Тракт Глинянський, 161 а, б, в, вул. Керчинській, 7-9 та вул. Медової Печери, 7-9. На вказаних територіях майданчиків буде проведено часткову заміну гірок та гойдалок.

Джерело: прес-служба міськради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!