У Личаківському районі облаштують новий громадський простір. Мапа

1921 0
Частину простору відкриють вже 22-го грудня.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На вулиці Польовій, 29 облаштують новий громадський простір довкола пам’ятника воїнам Української галицької армії до 100-річчя ЗУНР. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів голова Личаківської  районної адміністрації Іван Лозинський.

«Громадськість за свої кошти ставить пам’ятник. Ми маємо зробити благоустрій довкола нього. Треба робити стежки, покласти плитку, провести освітлення та поставити кілька лавок. На благоустрій всього простору нам потрібно 3,5 млн грн», – каже він.

Читайте також: До 100-річчя ЗУНР на фасаді Університету Франка показали відеомапінг. Фото

За його словами, депутати міськради вже виділили на благоустрій простору 1,5 млн грн. Цього року планують закінчити тільки частину робіт довкола пам’ятника, а ще частину доробити наступного року, коли проект дофінансують.

Нагадаємо, що на вул. Польовій, 29 встановлять пам’ятний знак для вшанування Січовиих Стрільців, які загинули в грудні 1918-го року, обороняючи північні околиці Львова.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!