У Литві спростували фейк рф: в країні не «полюють» за військовозобов’язаними українцями

949 0
«В Україні достатньо чоловіків, які хочуть захищати свою країну. Там не вистачає зброї».
Фото: Патріот Донбасу

Фото: Патріот Донбасу

У Литві спростували фейк російських пропагандистів, що у Вільнюсі «полюють» на військовозобов’язаних українців, про це пише Delfi.

Зокрема, радник мера литовської столиці Кароліс Жукаускас попередив про черговий фейк російських пропагандистів, що у Вільнюсі «полюють» на військовозобов’язаних українців.

«Пропаганда мордора працює швидко – їм не сподобалося, що Вільнюс повідомив про те, що виділить українським містам гуманітарну допомогу в розмірі 700 000 євро, тож вони в інтернеті поширюють фейк – нібито мер Вільнюса Ремігіюс Шімашюс заявив, що в країні виявлятимуть військовозобов’язаних українців», – заявив він.

Жукаускас наголосив, це брехня, вигадана російськими пропагандистами. За його словами, дезертирство це погано, але ні Вільнюс, ні Литва не укладали і не укладатимуть жодних подібних угод.

«В Україні достатньо чоловіків, які хочуть захищати свою країну. Там не вистачає зброї», – зазначив Кароліс Жукаускас.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!