21-річний львів'янин, рятуючи друга, отримав важке поранення в АТО. Як допомогти

7303 0
Львів'ян просять долучитися до збору коштів на лікування командира підрозділу полку "Азов" Ігоря Галушки.
фото: Ігор Галушка/Facebook.com

фото: Ігор Галушка/Facebook.com

Про те, що кілька днів тому у Мар'їнці важко поранили 21-річного командира підрозділу полку "Азов" Ігоря Галушку, написала на своїй сторінці у Facebook журналістка Ірина Чулівська.  За її словами, снайпер вистрілив Ігорю в голову, коли той намагався врятувати (і таки врятував) свого колегу.

Ігоря Галушку та ще двох важко поранених у Мар'їнці бійців доправили до лікарні ім. Мечникова у Дніпрі. Головний лікар Сергій Риженко повідомив, що Ігор дістав наскрізне кульове поранення в голову, коли виносив з-під обстрілів іншого пораненого бійця. Вночі 11-го квітня Ігоря прооперували. 

Читайте також: Львів’ян закликають допомогти 7-річному хлопчику подолати рак 

"Стан Ігоря дуже важкий, він не говорить і погано рухається права частина тіла, з ним зараз знаходиться мама – Наталя Галушка", – пише Ірина Чулівська. 

Усіх, хто має можливість допомогти, просять перераховувати кошти на картку у Приват Банку № 4149 4978 5509 6147.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!