У Маріуполі діти розбирають ворожі ящики від набоїв для багаття, щоб приготувати їжу

2241 0
Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

У Маріуполі діти у дворі біля пошкодженого обстрілами будинку розбирають ворожий ящик від набоїв для багаття, щоб приготувати їжу. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Маріуполь. Буденність. У дворі розтрощеної домівки діти під написом Ахмат розбирають ящик від патронів для багаття для приготування їжі. Всі подарунки російського миру одразу. Лють, — йдеться в повідомленні.

 

Читайте також: В Маріуполі росіяни вивозять на звалище тіла загиблих разом з будівельним сміттям

Нагадаємо, що за попередніми оцінками, у Маріуполі загинули вже від 5 до 20 тисяч мешканців. Окупанти замітають сліди звірств і злочинів, спалюючи тіла людей у мобільних крематоріях. Частину маріупольців примусово вивозять на територію ОРДО або до росії.

Водночас при розборі завалів багатоповерхівки в районі приміської АЗС-2 по пр. Миру в підвалі під завалами знайшли ще близько 200 тіл загиблих з високим ступенем розкладання. 25 травня стало відомо, що на тимчасово окупованих територіях Донеччини, зокрема в Маріуполі, росіяни почали видавати населенню паспорти рф.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!