У маршрутках Львова почали чистити салони і оновлювати інформацію

1928 0
Львівське комунальне АТП-1 розпочало оновлювати інформацію в салонах своїх автобусів. Завершити роботи планують до кінця тижня.
Фото: Fb/ЛК АТП-1

Фото: Fb/ЛК АТП-1

"Робота просувається не надто швидко, чимало часу займає очистка салона від попередніх наклейок та несанкціанованих наліпок. Нові трафарети теж наразі ще не встановлювали, готуємо кріплення", – звітує перевізник на своїй сторінці у Facebook.

АТП-1 обслуговує 16 міських автобусних маршрутів у Львові: № 1А−6А, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46.

Нагадаємо, що у Львові затвердили порядок розміщення інформації на автобусах та в салоні автобусів. Такий наказ підписали за ініціативи громадських активістів. У всіх маршрутках трафарети та схеми руху повинні бути однакового зразка. Так, передній, боковий та задній трафарети розміщуватимуть в нішах, передбачених заводом-виробником або у спеціальних держаках, виготовлених перевізником. Біля передніх та задніх дверей на автобусі мають бути позначення входу та виходу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!