У маршрутках Львова подорожчає проїзд

5198 1
З понеділка вартість проїзду в маршрутках становитиме 5 гривень.
Фото: imagecdn1.luxnet.ua

Фото: imagecdn1.luxnet.ua

Виконком міської ради погодив підвищення тарифу на проїзд у маршрутках та автобусах Львова до 5 гривень. Нововведення вступає в дію у понеділок, 18-го грудня.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Як зауважив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, економічно обгрунтованою є сума в 6,8 грн. За словами міського голови Андрія Садового, тариф у 5 гривень погодив антимонопольний комітет.

Директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза зауважив, що додатковим чинником підняття тарифу проїзду є підвищення вартості комплектуючих, у тому числі бензину та зарплат працівникам.


Читайте також:
23 Грудня, 2017 14:42
ILLA Нам підняли проїзд по 5 гр. Ще недавно А.Садовий говорив,що тариф піднімати не будуть ,а візьмуться за пільговиків.Вийшло все навпаки.Ніяк не можу зрозуміти?Чому по всіх областях України - все вирішили на місцевих рівнях = не більше 2-х пільговиків в маршрутці,халява тільки з 10 до 16 год.,безкоштовно тільки Атовці і т л. Тільки у Львові - 55% пільговиків 24 категорії+ підроблені посвідчення+морду ящиком+просто не платять -заходять у маршрутку як у ліфт - і то всім халявщикам кудись треба їхати іменно тоді ,коли люди їдуть на роботу,чи навчання ,чи зроботи.Нехай Садовий поспілкується з іншими мерами і запитає,як їм дозволяє закон обмежити пільговиків ,а Львову ні.НЕ можуть ж люди при підвищенні ціни їздити ще гірше ніж раніше.
Як би пільговики платили хоча б = 50% то і проїзд був би по 3гр. А так ми мусимо платити за них = на одного пільговика держава виділяє по 3, 9 грмісяць.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!