У масштабній ДТП біля Львова постраждали 10 людей

4658 0
ДТП трапилася цієї ночі на трасі Київ-Чоп, поблизу села Давидів.
Фото: Фейсбук поліції Львівської області

Фото: Фейсбук поліції Львівської області

Неподалік Львова у селі Давидів цієї ночі трапилася масштабна ДТП, постраждали десятеро осіб, серед них було троє дітей, про це інформує департамент цивільного захисту ЛОДА.

Читайте також: У Львові затримали водія з рекордним рівнем сп'яніння

ДТП трапилася уночі на неділю 3 січня на трасі Київ-Чоп, поблизу Львова. У ДТП за участі мікроавтобуса Mercedes Sprinter та легковика BMW 320d травмовано 10 осіб, у тому числі 3 дітей. Восьмеро людей, серед них троє дітей, звернулись за медичною допомогою із травмами різного ступеня важкості.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика «ВMW», 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», яким керував житель Луцька віком 36 років», – йдеться у повідомленні поліції Львівщини.

Після обстеження медики госпіталізували 17-річну пасажирку мікроавтобуса, усіх інших пасажирів після надання допомоги відпустили додому. Також госпіталізували водія «BMW».

Слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Протягом року на Львівщині зменшилася кількість ДТП. Постраждалих все ж стало більше

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Додамо, за даними поліції Львівської області, за 11 місяців 2020 року на території Львівщини сталося 119 ДТП саме через виїзд на зустрічну смугу. З них – 46 аварій з потерпілими, в яких загинуло 6 людей, а травмувалося – 75 осіб.

Нагадаємо, у новорічну ніч патрульні Львівської області склали 13 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!