У матчі 2 туру української Прем`єр-ліги «Рух» та «Шахтар» зіграли унічию

1404 0
В останні хвилини гри «Шахтар» володів перевагою і мав кілька моментів вирвати перемогу.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Перший тайм обидві команди провели з достатньою кількістю небезпечних моментів біля обох воріт. Матч проходив на Арені Львів сьогодні, 23 вересня. Про це повідомляє УП.

На десятій хвилині після удару Тете м`яч полетів у штангу воріт «Руху». За кілька хвилин Мар`ян Мисак вибіг на ворота «Шахтаря», але пробив поруч із штангою.

У гірників пару моментів біля воріт «Руху» було в Жуніора Мораєс, але той хибив з вихідних позицій. На останніх хвилинах першого тайму Микола Кухаревич з метрів восьми ударом головою не поцілив у рамку воріт «Шахтаря».

На 47-й хвилині «Рух» повів у рахунку. Після прострілу з флангу від Андрія Кухарука Тарас Степаненко зрізав м`яча у кут власних воріт - 1:0. За дві хвилини «Шахтар» ще й залишається в меншості. За другу жовту картку був вилучений з поля Валерій Бондарь.

Після чисельної переваги над донецькою командою «Рух» намагався сконцентруватися на захисті власних воріт, але гол «Шахтар» таки забив. На 67-й хвилині після ідеального пасу від Тайсона Марлос розібрався з воротарем, і зрівняв рахунок у зустрічі - 1:1.

В останні хвилини гри «Шахтар» володів перевагою і мав кілька моментів вирвати перемогу. Удар Степаненко головою прийшовся повз ворота. На 89-й хвилині удар Марлоса заблокував захисник, а Фернандо не влучив у ворота з метрів 10-ти. На 90-й хвилині Данило Кондраков міг принести своїй команді перемогу, але з гострого кута не поцілив у ворота.

У додані арбітром шість хвилин до основного часу «Рух» вистояв і отримав заслужену нічию.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!