У матчі пам’яті Андрія Гусіна зіграють «зірки» Карпат та Динамо

2670 0
У неділю, 11 жовтня, на стадіоні «Україна» у Львові відбудеться матч пам’яті Андрія Гусіна. Участь в ньому візьмуть колишні футболісти «Карпат» та «Динамо», які грали разом з Андрієм в одній команді.
Фото: nn.by

Фото: nn.by

Команду «Карпат» представлятимуть Олександр Чижевський, Андрій Сапуга, Роман Толочко, Богдан Стронціцький, Іван Павлюх, Тарас Павліш, Володимир Різник, Роман Гнатів та інші гравці, котрі стали свідками дебюту Гусіна у професійному футболі та допомагали йому на старті його кар’єри. Мирон Маркевич, Юрій Дячук-Ставицький та Володимир Журавчак представлятимуть тренерський штаб команди «Карпат» у неділю, адже саме вони побачили талант у молодому Андрієві та дали йому шанс.

Що ж до київського «Динамо», то воно залучить гравців, з якими Андрій Гусін дійшов до півфіналу Ліги Чемпіонів та грав за київський клуб. До Львова приїдуть Сергій Ребров, Віталій Рева, Владислав Ващук, Олександр Головко, Олег Лужний, Сергій Федоров, Максим Шацьких Олександр Алієв. Також очікується приїзд Юрія Калитвинцева, Анатолія Тимощука та Андрія Шевченка.

Матч пам’яті розпочнеться о 15.00 год.

Поряд з товариським матчем, 10-11 жовтня відбудеться і дитячий турнір на тренувальних полях бази львівських «Карпат»

Ініціювали проведення матчу та дитячого турніру сім’я Андрія Гусіна. Його батько – Леонід Гусін хоче, щоб дитячий турнір став щорічним. Однак говорити про це можна буде лише після проведення спортивного свята цього року.

Нагадаємо, що Андрій Гусін народився 11 грудня 1972 року у Золочеві, що на Львівщині. В 1992 році захищав кольори львівський «Карпат», а вже наступного року перебрався до лав київського «Динамо», з яким став семиразовим чемпіоном України, чотирьохразовим володарем Кубка України та один раз здобув Суперкубок України. в 2006 році в складі Національної збірної України брав участь у Чемпіонаті світу в Німеччині, де зіграв всі 5 матчів і дійшов з командою до чвертьфіналу змагань.

Загинув 17 вересня 2014 року на автодромі «Чайка» під Києвом, не впоравшись із керуванням мотоциклом. Похований 19 вересня на Байковому кладовищі.

За даними Львівського порталу та zik.ua.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!