У мережі опублікували відео підпалу машини львівської журналістки

2252 0
Поліція відкрила кримінальне провадження.
Фото: Василь Терещук/Фейсбук

Фото: Василь Терещук/Фейсбук

Редакція програми «Схеми» опублікувала відео підпалу машини кореспондентки Радіо Свобода у Львові Галини Терещук. Її авто підпалили невідомі в ніч із 29 на 30 січня.

Автівка Mitsubishi colt була припаркована у подвір'ї. Як раніше розповіла Tvoemisto.tv Галина Терещук, машина засигналила опівночі, коли її чоловік визирнув у вікно – машина вже горіла. З відео видно, що чоловік у масці поклав пакети на капот і підпалив їх запальничкою. 

«Вогонь ставав все більшим. Добре, що не вибухнуло, пожежники вчасно приїхали, поліція приїхала блискавично», – каже Галина Терещук.

Жодних здогадів, кому, навіщо і з якою метою треба було підпалити її машину. Не було й публікацій, каже журналістка, які б ображали конкретних людей. Погроз та натяків також не було.

Наступного дня поліція відкрила кримінальне провадження. Основною версією підпалу розглядають саме професійну діяльність журналістки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!