У Мережі запустили сервіс блокування антиукраїнської пропаганди

1961 0
Команда волонтерів запустила бета-версію сервісу відстеження інтернет-тролів TrolleyBust.com, що дозволяє блокувати джерела антиукраїнської пропаганди в соцмережах.
фото: watcher.com.ua

фото: watcher.com.ua

Сервіс TrolleyBust дозволяє виявляти екаунти, з яких надходять антиукраїнські коментарі, для подальшого звернення до адміністрації тієї чи іншої соцмережі зі скаргою і вимогою заблокувати користувача. За даними творців сервісу, блокування екаунта або повідомлення в середньому займає один робочий день.

Читайте також: Пиши українською. Як змусити виробників маркувати товари

На момент запуску в базі знаходиться понад 30 млн коментарів від 6 млн користувачів. Крім основних аналітичних інструментів (інформація про користувача, список друзів), сервіс надає ряд вузькоспеціалізованих функцій. Серед них вибірка коментарів конкретного користувача, пошук по його повідомленням і т.д. Все це дозволяє швидко знаходити екаунти інтернет-тролів і ботів, які не публікують власні повідомлення, але активно публікують повідомлення провокаційного характеру з метою нагнітання конфліктної обстановки.

За інформацією: watcher.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!