У мережі з’явилася дитяча гра «Числові лабіринти». Де завантажити

5701 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – «Числові лабіринти: вивчаємо цифри та числа від 1 до 20», що у цікавій формі познайомить малюків із цифрами, а також розвиватиме їх дрібну моторику та координацію рухів.
фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

Пропонуємо батькам дітей молодшого шкільного віку новий комплект практичних завдань – «Числові лабіринти: цифри та числа від 1 до 20».

«Чи знає ваша дитина всі цифри від одного до двадцяти, чи може назвати їх за порядком? Цей комплект завдань закріплюватиме знання цифр та чисел. Дитині пропонують прокласти шлях лабіринтом цифр. Від кожної цифри до наступної є тільки один правильний напрямок, що необхідно позначити стрілками або іншим способом,» – описують завдання його творці.

Читайте також: Дитяча розмальовка для вивчення геометричних фігур. Де завантажити

Комплект містить п’ять завдань з простим лабіринтом (цифри від одного до десяти) та п’ять завдань більшої складності (цифри та числа від одного до двадцяти). Завдання стане добрим підґрунтям для кращого вивчення цифр і чисел та подальшого навчання рахунку.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. Завантажити завдання можна ТУТ.

Читайте також: ТОП-5 україномовних сайтів для розвитку дитини

 

За матеріалами Osvita.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!