У мережі з'явилось відео з аерозйомки забудови у парку «Знесіння»

4403 0
Відео з панорамою забудови у парку опублікували активісти.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

У понеділок, 6-го березня, відбулося засідання Господарського суду Львівської області, на якому мали визначити, чи ТзОВ «Архібуд» має право проводити забудову у парку «Знесіння».

«Представники ТзОВ "Архібуд" демонстративно покинули залу суду, оскільки суддя Наталія Березяк не задовольнила клопотання про відвід судді», – написав на своїй сторінці у Facebook активіст Остап Стахів.

Читайте також: Під час будівництва паркінгу біля університету паркові дерева не чіпатимуть 

Нагадаємо, 8-го листопада минулого року на вул. Довбуша, 15, розпочали будівельні роботи. Однак, як повідомляють у міській Інспекції ДАБК, жодних дозволів на початок будівельних робіт не видавали. Тому працівники виїхали на місце та провели відповідну перевірку. 15-го лютого у Львові громадським діячам та представникам міської ради Львова представили проект забудови у парку «Знесіння».

До слова, раніше Господарський суд Львівської області, задовольнивши заяву військової прокуратури, уже виносив ухвалу про заборону ведення підготовчих та будівельних робіт у парку «Знесіння». 


 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!