У Мережі з’явились мультики присвячені Шептицькому. Де подивитись?

3350 0
Анімаційна студія «Арт-Відео» спільно із Катехитичною комісією Української греко-католицької церкви (УГКЦ) завершили роботу над циклом анімаційних фільмів «Духовне намисто», приуроченим до 150-річчя дня народження митрополита Андрея Шептицького.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

Загалом вийшло 12 серій про святі місця, храми та духовних лідерів українців: «Биличі», «Прилбичі», «Глиняни», «Крехів», «Погоня», «Підкамінь», «Лісок», «Кохавина», «Грушів», «Лаврів», «Жовква» та «Аскольдова могила», пише Телекритика.

«Проект поліконфесійний. У травні була  представлена анімаційна казка «Свято-Михайлівський Золотоверхий» (2 частини), яка розповідає про історію та значення собору в житті українського народу. З метою популяризації проекту за кордоном, більшість мультфільмів була перекладена польською та англійською мовами», - йдеться в повідомленні прес-служби «Арт-Відео».

Фільми створені в пластичній 2-D анімації. Сценарист - Тарас Микітчак, режисер - Андрій Гурняк. До озвучення мультфільмів були запрошена школярка Вікторія Занюк.

Більше анімаційних фільмів можна переглянути на каналі студії на YouTube.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!