У мережі з’явились завдання на логіку для дітей. Де завантажити?

4562 0
Для дітей молодшого віку, а також їх батьків створили комплект практичних завдань на логіку «Додай зайву частину». Воно сприяє розвитку логічного, аналітичного та нестандартного мислення дитини, а також розвитку її просторового сприйняття.
фото: www.dobrenok.com

фото: www.dobrenok.com

Комплект завдань має велику кількість відповідних переваг, адже сприяє одночасному залученню уваги, логіки, аналітичного мислення та сприйняття просторових характеристик предметів, а також передбачає місце для здогадки й осяяння.

У завданнях дитині пропонується проаналізувати кожну з форм ліворуч, та віднайти для неї відсутню частину серед форм, представлених праворуч. Виконання завдань комплекту позитивно позначиться на розвитку дитини та її навчанні у майбутньому.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завдання доступне для користувачів після реєстрації.

Завантажити комплект завдань можна за посиланням.

Джерело: osvita.ua

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!