У мережі з’явився комплект завдань для навчання письма. Де завантажити

18253 1
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого шкільного віку комплект практичних завдань для навчання письма – «Прописи літер української абетки».
фото: osvita.ua

фото: osvita.ua

«Звичайні прописи для дітей — це перший крок до навчання письма та здобуття навичок красивого почерку. За допомогою цього комплекту завдань ваша дитина навчиться писати літери українського алфавіту, а також окремі слова та словосполучення.

Під час виконання кожного завдання дитині пропонується кілька разів написати велику та малу літеру української абетки за пунктиром, а потім спробувати написати її самостійно. У завданнях є напрямки, які показують, як саме треба писати кожну окрему літеру української абетки», – йдеться в описі до завдання.

Читайте також: Як навчити дітей написанню цифр та рахунку

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Джерело: Osvita.ua


Читайте також:
10 Січня, 2017 16:27
Володимир Так, цікаві розробки і завдання для дітей що будуть корисними. Але!!!! Не брешіть людям - БЕЗКОШТОВНО завантажити хоча б одне завдання (наприклад абетку) можливості не має навіть після реєстрації!!!! Декілька літер завантажити можна, а далі - за гроші. Так, не великі гроші, але не пишіть "БЕЗКОШТОВНО", бо це брехня!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!