У мережі з'явився онлайн-генератор математичних завдань: як скористатися

3991 1
Проект «Розвиток дитини» разом з Освіта.ua пропонує батькам та учителям початкової школи нову можливість для навчання дітей математики – «Генератор практичних завдань». Сервіс слугуватиме дітям помічником під час набуття навичок виконання простих арифметичних операцій із натуральними числами.
фото: www.dobrenok.com

фото: www.dobrenok.com

Виконання математичних завдань на додавання, віднімання, множення та ділення, складених «Генератором», дозволить дітям поступово, не форсуючи та не відчуваючи академічного тиску, вдосконалити свою арифметичну майстерність. А батькам – більше не турбуватись про пошук математичних вправ для своєї дитини, – зазначають творці онлайн-сервісу.

Також робота над математичними завданнями сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до занять з математики та впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку та пізнання дитини.

Читайте також: ТОП-5 україномовних сайтів для розвитку дитини

Для того, щоб скористатися «Генератором», необхідно лише ввести потрібні числа, що визначать проміжок, в якому буде працювати дитина, та визначитись із кількістю вправ. Для контролю передбачений лист із вірними відповідями, які ви теж можете завантажити.

Батьки можуть вводити вихідні параметри самостійно або за участю дитини, чи навіть надавати школяру можливість власноруч створити для себе завдання, що неодмінно буде мотивувати та заохочувати на продовження занять з математики.

Читайте також: Три безкоштовні українські додатки для розвитку дитини

Кожне сформоване математичне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження математичних завдань для дітей є безкоштовним і доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Скористатися онлайн-генератором можна ТУТ.

Читайте також: Навчаємо дітей дрібної моторики: де завантажити розмальовку

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
11 Листопада, 2015 12:44
Катя Ще є гарна книжка для ідіток на розвиток логіки "Зубасті задачки". їЇ автор здається малює для "Пізнайка".
[***]://starylev.com.ua/zubasti-zadachky
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!