Політична реклама

У міграційній службі у Львові вишикувалися черги

1591 0
На дверях кабінетів Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області розмістили оголошення з попередженням, що за один робочий день працівники приймають документи не більш як у 60 осіб.

Як пояснив Михайло Івахів, перший заступник начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області, попит на виготовлення паспортів громадян України значно зріс.

"Однак кількість обладнання та спеціалістів, які приймають громадян, залишились незмінними. Таке оголошення ми змушені були розмістити у березні, коли наші фахівці, працюючи третій місяць понаднормово, фізично не витримували навантаження", - розповів пан Івахів.

З його слів, незважаючи на оголошення, прийом проводився фактично без обмежень.

"До прикладу, 8 квітня на Руданського, 3 головний спеціаліст прийняла понад 90 осіб, - зазначив Михайло Івахів. - З урахуванням того, що в середньому на обслуговування однієї особи витрачається 10 хвилин і повністю відсутні передбачені законодавством 10-хвилинні санітарні перерви щогодини, можна порахувати скільки часу фахівці понаднормово приймають громадян".

Посадовець додав, що середня заробітна плата спеціалістів становить 1600 гривень.

Нагадаємо, станом на першу декаду квітня 2014 року підрозділами ГУ ДМС України у Львівській області було виготовлено 49 633 паспорти громадян України для виїзду за кордон.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!