Політична реклама

У мікрорайонах Львова крутитимуть педалі й дивитимуться кіно

1250 0
У межах Тижня сталої енергетики у Львові відбуватиметься показ фільмів КіноРовер . Цього року він пройде не лише в центрі, а й на околицях – у найбільших мікрорайонах міста – Рясне-2, Сихів та Левандівка.

У понеділок, 23 червня, кіно крутитимуть біля ресторації «Атляс» (східна сторона пл. Ринок) – з 21.00 до 22.00 год. У вівторок у той же час фільми дивитимуться на вул. Величковського (Рясне-2, територія ЗОШ №100), в середу – на вул. Повітряній (Левандівка, центральна алея парку), а в четвер та п’ятницю – на пр. Червоної Калини, 70 (Сихів, площа біля дзвіниці храму Різдва Пресвятої Богородиці), повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Демонструватимуть фільми і на вул. Зубрівській, 38 (Сихів) та на просп. Шевченка, 6 – уже без велосипедів, але з тією ж метою. Долучитися до перегляду можна буде в четвер та п’ятницю – 20.00 до 22.00 год.

Усіх охочих переглянути кіно просять приходити в локації фестивалю щодня на 20.00 год із власними велосипедами.

Цими днями у Львові також відбудеться низка інших цікавих подій у рамках Європейського тижня сталої енергетики: екологічні ігри для дітей, виставки енергоефективного обладнання та дитячих робіт, фотовиставка «Енергоефективне місто», презентація «Екобус», різноманітні екскурсії, велопробіги, вистави та інше. Також у ЗОШ «Надія» (вул. Наукова, 60) проведуть майстер-клас зі складання сонячного колектору.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!