У мікрорайоні Білогорща облаштували дитячий спортивний майданчик. Фото

3795 0
Його вартість становить 485 тис. гривень.
фото: лмр

фото: лмр

У мікрорайоні Білогорща, на вул. Лаврівського, 35 відбудеться відкриття проєкту, який реалізували за кошти Громадського бюджету. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Йдеться про «Сімейний простір на Лаврівського», який переміг минулого року серед малих проєктів Львова. Замовником робіт є управління молоді і спорту міської ради. Його вартість становить 485 тис. гривень.

Читайте також: На Сихові відкрили дитячий інклюзивний майданчик. Фото

Жителі мікрорайону Білогорща відтепер можуть користуватися новим волейбольним полем і спортивними комплексами, вуличними тренажерами. Також на території облаштували тенісні столи та частково замінили обладнання наявного там дитячого майданчика. При цьому ігрові зони мають різне покриття і розміщені так, що є можливість їх використовувати одночасно.

Додамо, що цього року громада Білогорщі знову братиме участь у Громадському бюджеті. Мешканці хочуть сучасний вуличний кінотеатр та мультипростір — оновлення діючого Народного дому «Білогорща».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!