У Мінінфраструктури продаж авіаквитків на рейси у травні називають оманливими

1819 0
У Міністерстві повідомили, що готуються рекомендації щодо роботи аеропортів після відновлення регулярного авіасполучення.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Продаж авіаквитків до офіційного відновлення авіаперевезень в Україні є передчасним. Про це розповіли у Мінінфраструктури у відповідь на запит НВ Бізнес.

У МІУ наголошують, що всі рішення прийматимуться виключно Кабінетом Міністрів України.

«Міністерство підготувало зміни до відповідних постанов уряду, які мають бути схвалені для відновлення всіх видів сполучень, не тільки авіа. Щодо дій авіакоманій з продажу квитків на 23 травня – такі дії до прийняття рішень урядом є передчасними і вводять в оману пасажирів», – наголошуть в Міністерстві.

Відкриття сполучення з іншими країнами також залежить від рішень відповідних урядів щодо відкриття кордонів для громадян іноземних країн та епідеміологічної ситуації. 

Також в Міністерстві повідомили, що готуються рекомендації щодо роботи аеропортів після відновлення регулярного авіасполучення.

Читайте також: Які рейси відновлять у Львівському аеропорту після карантину

Нагадаємо, днями чотири авіакомпанії відкрили продаж квитків на рейси з України наприкінці травня. На час карантину, до 11 травня, в Україні призупинили всі авіаперевезення, крім спецрейсів для повернення українців з-за кордону. Як заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, влітку в Україні спробують відновити внутрішні авіарейси, а восени – міжнародні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!