У Мінкульті планують поновити телеканал іноземного мовлення

1363 0
Відновлення анонсував сьогодні, 18 липня, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.
фото: osvita.mediasapiens.ua

фото: osvita.mediasapiens.ua

У Кабміні планують поновити канал іноземного мовлення. Про це повідомляють на сайті «Укрінформ».

Відновлення іномовлення анонсував сьогодні, 18 липня, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко під час презентації проєкту реконструкції приміщення Галузевого державного архіву Українського інституту національної пам'яті.

Читайте також: У 2020 році у Львові акцентуватимуть на культурі

«У нас є теж відповідь на це питання, очевидно, що найближчим чином ви почуєте, яким чином ми поновимо іномовлення. Є набагато більш ефективні способи, яким чином можна було б охопити насправді, а не в уяві, більшу кількість населення за допомогою українського іномовлення», — каже він, відповідаючи на запитання, чи правильним було рішення закрити проєкт іномовлення.

Міністр уточнив, що йдеться про окремий телеканал іномовлення.

Також він згадав телеканал для окупованих територій «Дом», який створили на базі іномовного каналу UATV. Ткаченко анонсував нові проєкти для інформування жителів окупованих територій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!