У Міносвіти опрацьовують кілька варіантів проведення ЗНО та вступних іспитів

1775 0
Цього року ЗНО має відбутися обов’язково.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Міністерство освіти та науки разом з Українським центром оцінювання якості освіти опрацьовують кілька сценаріїв проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомив заступник міністра відомства Єгор Стадний.

«Цьогорічне ЗНО обов'язково відбудеться, його ніхто не скасовує. МОН та УЦОЯО відпрацьовують кілька сценаріїв проведення ЗНО, ЄВІ, ЄФВВ за різних варіантів розгортання подій», – йдеться в дописі.

Читайте також: Три тижні карантину з користю. Підбірка безкоштовних освітніх платформ

Єгор Стадний зауважив, що вже цього тижня Міносвіти повідомить деталі проведення вступної кампанії та ЗНО.

«Нагадую, що ЗНО – це логістично одна з найбільш масштабних операцій у країні, тому ми ретельно продумуємо кожну її складову», – додав він.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки 17 березня о 18:30 запустило онлайн-курси з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, які транслюватимуть під час карантину.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!