У Мін'юсті назвали ТОП-боржників із заробітної плати на Львівщині

1397 0
Понад мільйон гривень зарплат заборгували чотири компанії в області.
Фото: Loyer.com.ua

Фото: Loyer.com.ua

Станом на вересень найбільшими боржниками із виплати зарплат на Львівщині є ДАП «Львівські авіалінії» (8,7 млн грн) ПрАТ «Укрзахідвуглебуд» (3,6 млн грн), ЛМКП «Львівтеплоенерго» (1,6 млн грн) та ДП «Монтажник-Львів» (1,9 млн грн). Про це повідомили у пресслужбі Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Також зарплати заборгували ТзОВ «Львівські автобусні заводи» (893 тис грн), «Львівський державний завод Лорта» (788 тис. грн.), ТзОВ «Цегельний завод Промінь» (705 тис. грн), ТзДВ «БЕЗМЗ» (563 тис. грн), ДП «Сколівський військовий лісгосп» (511 тис. грн), ТзОВ «Маркет Матс» (500 тис. грн).

Упродовж 9-ти місяців 2020 року органи Державної виконавчої служби у Львівській області стягнули із підприємств 24,6 мільйонів заборгованої зарплати на користь 2 212 мешканців.

Нагадаємо, що колишні працівники ЛАЗу створили петицію про виплату їм зарплати.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!