У міській дитячій клінічній лікарні створили Книжкову палату. Фото

1606 0
Загалом у цій бібліотеці вже є понад 1500 сучасних українськомовних книжок.
фото: пресслужба лмр

фото: пресслужба лмр

На базі реабілітаційного відділення КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова» реалізували благодійний проект «Книжкова палата». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, у стаціонарі лікарні створили бібліотечний пункт, щоб пацієнти могли читати книги, перебуваючи на лікуванні. Загалом у цій бібліотеці вже є понад 1500 сучасних українськомовних книжок, які можуть читати як діти, так й їхні батьки.

Читайте також: Львівський «Охматдит» планують приєднати до Чорнобильської лікарні

Ініціювало та реалізувало проєкт товариство «Книгооборот» за сприянням Українського Культурного фонду. Окрім книг, товариство надало книжкові шафи, столи для читання, стільці, а також подарункові набори для дітей, в які входять блокноти, ручки, фломастери та футболки. Загальна вартість книг та майна складає 260 тис. гривень.

Головна ідея проєкту — забезпечити вільний доступ дітей до читання, які проходять лікування. Він передбачає поєднання медичних та культурних сфер дитячого життя, аби створити максимально сприятливі умови для соціально-культурного перебування дитини у стаціонарі.

Фото пресслужби ЛМР 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!