У міській лікарні Нового Роздолу прийматимуть хворих на Covid-19

1973 0
Попередньо там планують розгорнути 100 ліжок.
Фото: freepik

Фото: freepik

Зараз на Львівщині задіяно 30% ліжкової мережі, однак цю цифру мають довести до 50%. Відповідно, розглядають ті заклади охорони здоров’я, де можна швидко налагодити кисневу мережу та розпочати роботу Covid-відділення. Про це під час брифінгу сьогодні, 10 листопада, повідомив керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Читайте також: Чи є місця для хворих на коронавірус у лікарнях Львова

Зокрема, згідно з рішенням обласної комісії ТЕС і НС від 6 листопада, таким закладом є Новороздільська міська лікарня. Проте для того, аби лікарня почала прийом «ковідних» пацієнтів, має бути забезпечення кисневої мережі не менше, ніж на 50%, а також Міністерство повинне віднести її до переліку лікарень, що можуть працювати з хворими на коронавірус.

Попередньо там планують розгорнути 100 ліжок.

Нагадаємо, що спорткомплекси у Львові та «Арену Львів» розглядають для організації тимчасових мобільних госпіталів для прийому хворих із коронавірусом.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!