У міськраді Львова скасували особистий прийом громадян

1793 0
Звертатись до чиновників можна телефоном або електронною поштою.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

У Львівській міськраді повідомили, що скасовують особистий прийом громадян чиновниками, щоб уникнути поширення респіраторних інфекцій. Таке рішення ухвалив міський штаб, що займається питаннями епідемії коронавірусу під керівництвом Галини Слічної, передає пресслужба ЛМР.

Читайте також: Які пункти пропуску можуть закрити на Львівщині. Перелік

«Всі особисті прийомі будуть проводитися виключно в телефонному режимі та в електронній формі. Але це тимчасово, на період карантину», – каже Галина Слічна.

Нагадаємо, звернутись до ЛМР можна у фейсбук-групі Гаряча лінія Львова, за номером 1580, залишивши електронне звернення на сайті ЛМР або за допомогою чат-боту в телеграмі City Helper Bot.

Також штаб вирішив, що у працівників міськради та комунальних підприємств, які щодня контактують з людьми, вимірюватимуть температуру тіла.

Читайте також: Закриті школи та скасовані рейси. Усе, що треба знати про карантин у Львові та Україні

Від сьогодні, 12 березня, в Україні діє тритижневий карантин. Серед іншого, обмежувальні заходи передбачають припинення навчання в усіх освітніх закладах, заборону на проведення масових заходів за участі понад 200 людей тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!