У міськраді Львова спростували інформацію про отруєння 10 дітей у садочку

2394 0
Вихованці садочка захворіли на ентеровірусну інфекцію.

Сьогодні, 28 січня, низка ЗМІ поширили інформацію про те, що в ДНЗ №153 у Львові отруїлись 10 дітей. Керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик спростовує цю інформацію. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Маємо інформацію Львівського обласного лабораторного центру, що це є ентеровірусна інфекція, яка не має жодного стосунку до харчування. Тобто в жодному разі це не є харчове отруєння», – зазначила Зоряна Довганик.

Читайте також: Що треба знати про здоров'я дітей. Важливі поради від невролога

Головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко у коментарі Tvoemisto.tv зазначила, що в інфекційній лікарні Львова перебувала одна дитина із цього садочка із гострою кишковою інфекцією, проте її вже виписали додому.

Зазначимо, допис на сторінці «Батьківська рада Львівщини», в якому одна з мам повідомляла про отруєння в садочку, видалили ще зранку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!