У міськраді Львова заявляють про незаконне будівництво на Науковій

2482 0
У цьому ж приміщенні клубу кілька років тому була пожежа, де постраждали люди.
скрін-шот із відео

скрін-шот із відео

У міськраді Львова заявляють про незаконне будівництво на вулиці Науковій, 7а. Про це повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

За його словами, самовільне будівництво ведуть біля закладу Odeon. Тепер місто звернулося до уряду з пропозицією повернути міським радам повноваження архітектурного контролю.

«Без жодного документа, без дозволу на будівельні роботи, без оформлення земельної ділянки і в будні, і в свята – будують. Так звана реформа Архбудконтролю – золотий час для незаконних забудовників. Вони підняли голови, бо уряд зв’язав руки міським ДАБІ», – каже Любомир Зубач.

Читайте також:  У Львові взяли під варту директора нічного клубу, де сталася пожежа

Нагадаємо, 27 листопада 2016 року в розважальному закладі «МІ100» на Науковій, 7 трапилась «МІ100». Тоді до лікарів звернулися 22 людей. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!