У міськраді створили новий департамент міської мобільності і вуличної мережі

2804 0
У Львівській міськраді загалом буде 1 710 працівників.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Депутати Львівської міської ради сьогодні, 4 лютого, затвердили загальну чисельність ради та виконавчих органів і скоротили кількість працівників із 1970, як пропонував міський голова, до 1 710 осіб. «За» проголосували 56 депутатів.

Також у структурі ради з'явився новий департамент міської мобільності і вуличної мережі. У його підпорядкуванні буде управління вуличної інфраструктури, управління міської мобільності та управління безпеки.

Натомість департамент з питань поводження з відходами реорганізували в управління.

Замість управління «Секретаріат ради» створили відповідний департамент. Управління охорони історичного середовища передали під контроль керуючому справами виконавчого комітету.

Загалом у структурі виконавчих органів буде 11 департаментів. У міського голови буде чотири заступники замість шести та два омбудсмени.

Нова структура виконавчих органів Львівської міської ради запрацює з 1 травня 2021 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!