Львів'ян просять вимкнути після 23.00 світло у помешканнях

3989 0
Вимкнення не буде, але мешканців просять не включати світло.
Photo by Chris Coe on Unsplash

Photo by Chris Coe on Unsplash

У Львові почали поширювати інформацію, що після 23.00 мешканців просять не користуватися освітленням помешкань і не виходити без нагальної потреби на вулиці. Про це повідомили у чатах ОСББ та телеграм-каналі цивільного захисту населення.

Також перший заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод наголосив, що після 23.00 варто вимкнути світло, особливо у багатоквартирних будинках, щоб не показувати окупантові шлях.

У телеграм-каналі ЛМР «Львів. Оперативно» підтвердили цю інформацію, але разом з тим запевнили, що усі комунальні служби, які забезпечують життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі. Відключення світла та води у будинках не буде. 

Так само у «Львівобленерго» запевнили, що не планують вимикання електроенергії у Львові та Львівській області і нагадали, що планові відключення скасовані. Компанія працює у звичному режимі, не зважаючи на ситуацію в Україні.

Нагадаємо, що раніше у НЕК «Укренерго» повідомили, що Україна на три дні від'єднається від енергосистем Росії і Білорусі. 

 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!