У місті шукають крадіїв люків: львів’ян просять допомогти

1211 0
На перетині вулиць Промислової та Волинської вже другий раз викрали кришку люку, де знаходиться механізм стрілочних переводів. Очевидців крадіжки просять зголоситися.
фото: provce.ck.ua

фото: provce.ck.ua

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, впродовж тижня після відкриття для проїзду вулиці Промислової, невідомі зловмисники вже другий раз викрали металеву кришку люку з механізму стрілочних переводів на перетині з вулицею Волинською.

Читайте також: У Львові тривають ремонтні роботи доріг. Перелік вулиць

«Дорога є на гарантійному обслуговуванні підрядної компанії «Онур». Вони вже замінили одну кришку, тепер доведеться замінювати ще раз. Відповідні заяви про крадіжки скеровані в правоохоронні органи. Також звертаюсь до мешканців, які могли бути свідкам крадіжок, повідомити інформацію в правоохоронні органи або зателефонувати в «Львівавтодор» за номером 270-41-77», – зазначив Олег Береза.

Читайте також: На Львівщині ремонтуватимуть шість доріг. Перелік

Також він додав, що є інформація про випадки, коли через крадіжки кришок механізм стрілочних переводів був відкритий і водії, наїжджаючи а нього, пошкоджували шини. «Про такі випадки також прошу водіїв інформувати «Львівавтодор», - додав Олег Береза.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!