Політична реклама

У молоці з львівських ринків виявлено кишкову паличку

1293 0
Працівники центру експертиз «Тест» та спеціалісти з науково-дослідного інституту харчування радять львів'янам ні в якому разі не вживати домашні молочні продукти в сирому вигляді, адже є реальна загроза "підхопити" сальмонелу чи кишкову паличку. Про це повідомили сьогодні, 8 листопада учасники прес-конференції «Якої якості молочні продукти споживають львів'яни: результати тестування ринків Львова».

Спеціалісти в галузі харчування та охорони здоров'я обговорили якість домашніх молочних продуктів, які пропонують на ринках Львова.

Ніна Кільдій, керівник науково-дослідного центу незалежних споживчих експертиз "ТЕСТ" проінформувала, що при тестуванні кількох зразків домашнього молока та сиру не було виявлено шкідливих хімічних речовин, таких як сода чи аміак, також цього разу під час тестування домашнього молока не знайдено вмісту антибіотиків.

Навпаки, молочні продукти відрізнялись непоганим рівнем кислотності та високою жирністю. Проте, у всіх видах протестованих домашніх молочних продуктів з ринків Львова виявлено кишкову паличку.

Спеціалісти просять львів'ян не вживати в сирому вигляді домашнього сиру, адже під час тестування в зразках домашнього сиру було знайдено багато шкідливих мікроорганізмів. Краще вживати домашній сир лише після термоообробки, тобто готувати з нього страви абож додавати до інших страв. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!