У МОН досі не знають, чи повернуться школярі за парти після локдауну

2259 0
У школах наразі канікули, поки триває локдаун.
Photo by MChe Lee on Unsplash

Photo by MChe Lee on Unsplash

МОН вивчає можливість повернення учнів молодших класів до повноформатного навчання, а учнів старшої школи – до змішаної форми, за умови сприятливої санітарно-епідемічної ситуації. На цьому наголосив сьогодні, 16 січня, у своєму Telegram-каналі Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Читайте також: Деякі львівські школи навчатимуться до липня 2021 року

«Вважаю, що принаймні молодші класи після завершення карантинних обмежень можуть повернутися до повноформатного навчання. Щодо старшої школи, то за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації в країні буде прийнятним проведення навчання за змішаною формою», – заявив міністр.

Водночас він додав, що ухвалення остаточних рішень із цих питань не залежить від однієї особи – Міністра освіти і науки або Міністра охорони здоров’я.

Читайте також: Уряд продовжив карантин до кінця зими

Нагадаємо, що цього тижня у Львові лише три навчальні заклади – ліцей «Надія», школа №32 та ліцей №28, відновили навчання. Через введений локдаун вони навчаються дистанційно. Усі решта шкіл та ліцеїв ще на канікулах, до завершення локдауну. У Франковому університеті та «Політехніці» режим карантину продовжили до кінця зими. Додамо, що навчальний рік у деяких львівських школах завершуватиметься всередині та наприкінці червня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!