У МОН назвали найпопулярніші серед абітурієнтів спеціальності

6414 0
Станом на сьогодні вступники подали до вишів майже мільйон заяв.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

У Міністерстві освіти і науки України назвали найпопулярніші в абітурієнтів спеціальності. Про це повідомляє сайт Оsvita.ua.

Серед них – право, філологія, середня освіта, менеджмент та медицина. Вони є найбільш популярними за кількістю поданих заяв. Загалом станом на ранок 19 липня вступники подали до вишів майже мільйон заяв на бакалавра, магістра та молодшого спеціаліста. Половину заяв, а це близько 600 тисяч – у електронному вигляді.

Натомість серед університетів найпопулярнішими у вступників є КНУ ім. Шевченка, ЛНУ ім. Франка, КПІ ім. Сікорського, Львівська політехніка та ХНУ ім. Каразіна.

Читайте також: МОН оприлюднило графік ЗНО на 2020 рік

Додамо, що електронні кабінети зареєстрували вже 151 тисяча вступників – це понад 90% відсотків від очікуваної цього року кількості. З них 130 тисяч вступників вже подали електронні заяви. Вступна кампанія триватиме до 18-ї години 26 липня. А вже 1 серпня відбудеться оприлюднення рейтингового списку вступників.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!