У МОЗ допускають можливість закриття курортів в Україні через коронавірус

4057 0
Максим Степанов не виключає, що можуть вводити додаткові обмежувальні заходи, щоб подолати коронавірус.
фото: planetofhotels.com

фото: planetofhotels.com

В Україні можуть закрити курорти, зокрема Одесу, через збільшення кількості хворих на коронавірус. Про це ТСН заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Звичайно, можливо (закриття курортів, зокрема Одеси). Ми зараз спостерігаємо збільшення у деяких областях кількості зайнятих ліжок. Так, наприклад, Закарпаття  це 71%. По лікарнях першої хвилі, ми розгортаємо лікарні другої, третьої хвилі. Аналогічно 56%  у Волинській області. Добираються до 50%  Рівненська, Вінницька, Львівська області, місто Київ», – каже він.

Міністр додає, саме тому у МОЗ не виключають, що можуть рекомендувати вводити додаткові обмежувальні заходи, щоб подолати коронавірус.

Нагадаємо, що вчора під час засідання міської комісії ТЕБ і НС у Трускавці дозволили роботу санаторіїв і готелів. За рішенням від сьогодні, 1 липня, у місті запроваджують низку карантинних пом’якшень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!