У МОЗ нагадують про заборону масових заходів та концертів до 22 червня

2142 0
Карантин в Україні триває до 22 червня.
Фото: Депо

Фото: Депо

Можливість проведення концертів в Україні розглянуть ближче до 22 червня. Наразі їхнє проведення неможливе. Про це на брифінгу сьогодні, 25 травня, сказав очільник МОЗ Максим Степанов. 

Читайте також: Перукарям могли дозволити стригти людей на вулиці. Галина Слічна про нові правила і перевірки у Львові

На запитання про те, чи можуть в Україні дозволити провести концерт, який запланований на 13 червня, він відповів, що це неможливо.

«Ми зможемо про це говорити ближче до 22 червня – як саме, в який спосіб можна дозволити великі заходи, в які строки і за яких умов», – розповів міністр.

Читайте також: «Небезпека може чекати на кожного», – терапевтка лікарні швидкої допомоги розповіла, як захворіла на Covid-19

Нагадаємо, що карантин в Україні через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня, тоді ж заборонили всі масові заходи, крім тих, що забезпечують життєдіяльність міста. 11 травня карантин послабили, зокрема у Львові дозволили відкрити парки, сквери та літні майданчики ресторанів. А з 12 травня відкрили перукарні та салони краси. 15 травня в місті дозволили роботу візових центрів та магазинів з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчих ринків.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!