У МОЗ назвали нові області-лідери з поширення Covid-19

2594 0
За останню добу найбільша кількість випадків зареєстрована в Одеській області.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Останнім часом найбільшу кількість нових випадків Covid-19 виявляли на Буковині, проте 2 травня в лідери вийшла Одеська область. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

«За останню добу найбільша кількість випадків зареєстрована в Одеській області – 80», – каже він.

Також у трійці «лідерів», окрім Одещини, 2 травня опинилися Чернівецька область (73 нових хворих) та Тернопільщина, де виявили 45 нових випадків Covid-19.

Читайте також: Карантинні закупівлі і захист лікарів. На що витрачають бюджетні кошти лікарні Львова

Нагадаємо, що днями раніше оприлюднили топ областей, в яких показник летальності від коронавірусу, перевищує середній по країні. Загалом станом на 30 квітня найбільше летальних випадків від COVID-19, окрім Львівської області – 3,3%, зафіксовано в Івано-Франківській (5,8%), Кіровоградській (4,6%), Сумській (3,9%), Хмельницькій (6,1%); Чернігівській (8,0%); Полтавській (3,0).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!