У МОЗ назвали основну причину смерті хворих на коронавірус

10275 0
Найбільше смертей від коронавірусу серед хворих на діабет
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Найбільше летальних випадків, у зв'язку із коронавірусною інфекцією, реєструють у хворих на цукровий діабет. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Читайте також: В Україні уже майже 800 хворих на коронавірус і 20 померлих

За його словами, до летального наслідку не завжди призводить COVID-19. 

«Це не значить, що в усіх летальних випадках коронавірусна хвороба призвела до летального наслідку. Проводиться аналіз. Розглядаючи кожен конкретний випадок, ми відслідковуємо, що смерть відбувається і з інших причин. Тому найближчим часом на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я ми покажемо детальну розбивку по кожному із випадків. Звертаємо увагу, що найбільша кількість летальних випадків сьогодні реєструється у хворих на цукровий діабет», – повідомив Віктор Ляшко.

Читайте також: Коронавірус - не вирок. Як це працювати лікарем в інфекційній лікарні

За даними Центру громадського здоров'я, станом на 22:00 1 квітня в Україні 794 лабораторно підтверджені ПЛР-дослідженням випадки COVID-19. Уже 20 людей померли від коронавірусу. 

Загалом 13 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!