У МОЗ показали динаміку захворювання на COVID-19 по областях

7713 0
Найменшу кількість випадків зафіксовано в Миколаївській, Луганській та Чернігівській областях.
Фото: Delo

Фото: Delo

Міністерство охорони здоров'я показало динаміку захворювання на COVID-19 в Україні по областях. Найбільш стрімке поширення у Чернівецькій областіта місті Києві. 

Зокрема повідомляється, що станом на 12 квітня найбільш стрімке поширення коронавірусної хвороби зафіксовано у Чернівецькій області (432 випадки) та місті Києві (416 випадків). Ці регіони є лідерами з кількості випадків COVID-19 з самого початку епідемії.

На третьому місці – Івано-Франківська область (291 випадок).

Разом з тим, найменшу кількість випадків зафіксовано в Миколаївській (2), Луганській (3) та Чернігівській (9) областях. Найдовше зараження були відсутні саме у Миколаївській області.

Нагадаємо, за даними Центру громадського здоров'я, станом на 9:00 12 квітня в Україні 2777 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 83 летальні, 89 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 266 нових випадків.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!