У МОЗ пропонуватимуть посилити карантин через ріст кількості хворих на Covid-19

7356 0
Уже протягом тижня в Україні спостерігають збільшення кількості випадків коронавірусу.
Фото: freepik

Фото: freepik

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов пропонуватиме посилити карантинні заходи через зростання кількості нових випадків захворювання на Covid-19 і «антирекорд» в Україні. Про це він повідомив сьогодні, 11 червня, на брифінгу.

«Такого антирекорду в нас ще не було. Навіть у важкі часи, у квітні, коли була напружена ситуація. У нас ніколи не було 689 осіб, що захворіли за один день», – каже він.

Читайте також: На Львівщині вже понад 400 хворих на Covid-19 медиків. У яких лікарнях хворіють

Уже протягом тижня в Україні спостерігають збільшення кількості випадків коронавірусу.

«У нас не скасований карантин, загроза нікуди не поділася. Ми вже вирішили, що карантину не існує, подивіться на вулицю. Чомусь всі вирішили, що можна вже не дотримуватися заходів безпеки», – додав Максим Степанов.

Міністр також наголосив, що пропонуватиме «проведення певних заходів заради вашого здоров’я і життя».

Нагадаємо, що сьогодні в Україні зафіксували антирекод із кількості нових хворих на коронавірус за добу. Зокрема, йдеться про 689 випадків інфікування. А на Львівщині виявили 125 позитивних результатів ПЛР-досліджень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!